SIMON ZACHODNIK, EJER “THE CONTAINER”

THE CONTAINER ønsker at bidrage til fest og hygge med fokus på kvalitet og fede oplevelser. Vores setup består af en lækker drinks- og kaffevogn samt en ombygget 20 fods container med masser af WOW-effekt til de større arrangementer og messer.
Begge containere er indrettet med strøm og masser af udstyr, som kan udskiftes efter behov.

Skal der være fest og hygge – så lad os gøre det med manér

“The Container” ejes af Simon Zachodnik, og holder om sommeren til ved Ulvshale Strand på Møn i form af “The Container Beach Café”. Resten af året bruges containerne til udlejning  i kortere eller længere perioder.

THE CONTAINER EVENT BOX

DRINKS (& MORE) ON WHEELS

Ønsker du at pifte din næste fødselsdagsfest eller firmaarrangement lidt op, så lej vores lækre drinks- og kaffevogn som med garanti vil imponere dine gæster.

SE MERE

SKRIV TIL OS

Ønsker du at leje en af vores containere, eller har du spørgsmål genrelt til THE CONTAINER, så skriv til os på info@thecontainer.dk eller via nedenstående formular.

Tak for din besked!
Der skete desværre en fejl. Prøv igen senere.
THE CONTAINER “POP UP CAFÉ”

20 FEET OF COOLNESS

Vores ombyggede 20 fods container til større arrangementer og messer er spækket med lækre detaljer – og med de mange imponerede blikke den bliver mødt med, tør vi godt kalde den Danmarks fedeste container…

SE MERE

Firmaoplysninger

The Container er en del af virksomheden MarketingZoom, som ejes af Simon Zachodnik. Marketingzoom står blandt andet også bag Turistguiden “50 THINGS TO DO ON MØN” samt websitet Mønguide.com:

MarketingZoom
Gammel Havevej 7
4780 Stege, Møn
CVR nr. 37 56 42 81