THE CONTAINER “EVENT BOX”

OPGRADÉR DIT NÆSTE ARRANGEMENT

LEJ EN DRINKSVOGN

Vores drinksvogn er det perfekte match til konfirmationen, receptionen, bryllupsfesten, ferniseringen – eller bare en lidt federe fredagsbar i firmaet.

FEST & HYGGE – IN A BOX

Det er et stort arbejde at skabe den perfekte fest eller firmaarrangement – men nu har vi gjort det lidt lettere. Med vores “EVENT BOX” drinks- og kaffevogn kan du servere forfriskende fadøl, cocktails på fustage, lækker kaffe og meget mere – og så får du et hyggeligt samlingspunkt for gæsterne, som de med garanti vil kunne huske. Ønsker du at vi står or serveringen fra vognen er dette også en mulighed…

Vognen er indrettet med professionelt fadølsanlæg og espressomaskine samt køl og frys og masser af skabsplads – og er vejret til det, så kan du benytte den fine “salgsluge” og give gæsterne endnu mere opmærksomhed.

Ønsker du at leje glas, tallerkener og bestik kan dette også blive en del af “pakken” – ligesom vi også har direkte samarbejde med producenter af lækre cocktails, øl, kaffe og is. Vi pakker det hele til dig og leverer vognen på den ønskede adresse. Det eneste du skal sørge for er strøm… og så holde en FED fest selvfølgelig!

THE CONTAINER “EVENT BOX” TIL UDLEJNING

Udstyr

Professionelt fustageanlæg

Der er masser af fedt udstyr i vores “EVENT BOX” drinksvogn, og der er rig mulighed for at servere fadøl og cocktails på fustager med det professionelle anlæg fra Lindr. Anlægget er et Lindr 70K med en udskænkningskapacitet 70 liter i timen.        

PROFESSIONEL JURA X8 KAFFEMASKINE

KAFFE & KAKAO er et sikkert hit til gæsterne, når du vil forkæle dem lidt ekstra. Med vores professionell espressomaskine JURA X8 kan du servere et stort udvalg af lækre varme drikke, hvad enten dine gæster ønsker, Latte, Cappuccino, Flat White eller noget helt fjerde.

LÆKKER LATTE & CAPPUCINO TIL GÆSTERNE

JURA X8 espressomaskinen og den tilhørende mælkebeholder er en del af det udstyr, som du har mulighed for at få med i vognen.

“THE EVENT BOX” UDSTYR

 • Lindr 70K fadølsanlæg med to haner

 • Coolhead Backbar, 208 liter

 • SOUNDBOKS højttaler inkl. stativ

 • SOUNDBOKS mikrofon

 • Køleskab, Liebherr 149 liter

 • Fryseskab, Liebherr 98 liter

 • Sirius lyskæde indenfor og udenfor

 • Sirius LUCAS lyskæde, 75 meter til oppyntning (tilkøb)

 • Espressomaskine, Jura X8 (tilkøb)

 • Loungestole og borde (tilkøb)

 • Glas, tallerkener og bestik (tilkøb)

 • Betjening/personale (tilkøb pr time)

SALG

Salg af kaffe, fadøl og drinks ved dit næste større arrangement?

Står du for et større arrangement, hvor du gerne vil kunne tilbyde lidt ekstra, så kan vi komme forbi (måske gratis) med vores “Event Box” og servere lækker kaffe, fadøl og drinks til betalende gæster.

PRISER

Prisen for leje af “The Container Event Box” starter fra 3.950 kr.

Skriv en mail på info@thecontainer.dk eller ring til Simon Zachodnik på 60 53 62 10 og få et tilbud.

OBS! Salg fra vognen kan som udgangspunkt kun ske af “The Container” selv. Dette kan dog aftales nærmere afhængigt af arrangementets type.

CONTAINERERMÅL / STØRRELSE

“The Container Event Box” en en ombygget containertrailer, som nemt kan placeres de fleste steder, hvad enten den skal bruges til en havefest eller på et torv.

Drinksvognens totalmål inkl. trækstang er: 447 cm (L) × 250 cm (B) × 256 cm (H).
Selve “containerkassens” udvendige mål er: 300 cm (L) x 205 cm (B) x 205 cm (H)

Containerens “gulvhøjde” er 52 cm, og der følger en lækker trappe med til bagenden af containeren, som nemt monteres, når drinksvognen er placeret hvor den skal stå. Derudover følger der også et bord med til containeren, som nemt kan monteres i forenden af containeren (ved trækstangen).

THE CONTAINER “EVENT BOX” TIL UDLEJNING

KALENDER

Ledig
Reserveret
Skiftedag
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31